Dansani installatiematen
Tip een vriend

Installatiematen

Hier vindt u de relevante installatiematen voor alle Dansani series. De volgende informatie is beschikbaar: de aanbevolen plaatsing van de water toe- en afvoer achter de kast als ook de plaatsing van het elektra-aansluitpunt. Indien een muur verstevigd dient te worden kunt u ook hier de daarvoor bestemde afmetingen vinden. Wij adviseren om lichte wanden , zoals bijv. gipswanden, te versterken om een stabiele montage mogelijk te maken.

Wateraansluiting en waterinstallatie: als u wilt weten waar de waterinstallatie achter de wastafelonderkast aangebracht dient te worden dan treft u deze installatiematen aan bij de wastafels van de betreffende productseries.

Verstevigingsmaten: afhankelijk van het type wand kan een versteviging hiervan noodzakelijk zijn alvorens het meubel te plaatsen. Bij iedere serie zijn de relevante maten van de verschillende kasten weergegeven.

Plaatsing stroompunt: de afmetingen voor optimale plaatsing van het stroompunt in de wand achter de verschillende kasten vindt u bij iedere serie en elk kast-type.

Klik op een serie in het menu rechts om een overzicht van de actuele installatiematen voor deze serie te openen.
Bij alle afmetingen opent een nieuw venster/nieuwe tab waarin u de mogelijkheid heeft om de voorschriften direct op het scherm door te bladeren. Bovendien kunt u:

  • de voorschriften downloaden als PDF
  • een of meerdere pagina's afdrukken
  • een selectie per email versturen
  • de voorschriften middels de zoom-functie vergroten

Indien u de volledige PDF download kunt u deze vervolgens met Acrobat Reader openen, dit programma is op de meeste computers standaard aanwezig.

Acrobat Reader kunt u kosteloos downloaden door op de link in het menu rechts te klikken.