Tip een vriend

Praktische Informatie

Voor u besteld
Dansani badkamermeubelen worden in opdracht geproduceerd. De levertijd is twee weken.

  • Altijd de kleur van de kast vermelden
  • Altijd de kleur van de fronten vermelden
  • Altijd de kleur van de wastafel, of het afdekblad vermelden
  • Denk aan accessoires zoals handdoekhouders en rieten mandjes

Voor montage
Lees a.u.b. voor aanvang van montage de montage instructies zorgvuldig door. Al het installatiewerk moet gedaan worden door een erkende installateur. Houdt er rekening mee dat zowel de gegoten marmeren als de keramische wastafels binnen gestelde marges vormafwijkingen kunnen vertonen.

Onderhoud
Lees a.u.b. met het meubel meegeleverde onderhoudsvoorschriften (meegeleverd met ieder meubel) welke advies en instructies bevat voor het onderhouden van uw badkamermeubel. Lees altijd eerst de instructies en inhoudsopgave van ieder schoonmaakmiddel alvorens u deze op uw nieuwe meubel toepast. Schoonmaakmiddelen welke schurende middelen of sterke oplosmiddelen bevatten moeten vermeden worden. Zorgt u er a.u.b. voor dat uw wastafel en badkamermeubel droog zijn na gebruik. Dit maakt het reinigen eenvoudiger en voorkomt dat uw meubel beschadigd door vochtinwerking.

Algemeen
Dansani behoud zicht het recht voor productwijzigingen en productverbeteringen door te voeren zonder vooraankondiging. Dansani is niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door drukfouten. Dansani heeft een doorlopend beleid van nieuw design, ontwikkeling en verbetering. Daardoor behouden we ons het recht voor prijzen en modificaties door te voeren zonder aankondiging vooraf. Speciale bestellingen en meubelen welke zijn gemonteerd kunnen niet worden geretourneerd.