Tip een vriend

Met gezamenlijke inzet naar toekomstige doelen

VISIE
Wij willen bekend staan om het feit dat wij waarde voor onze klanten creëren door probleemloos marktgeoriënteerde producten van hoge kwaliteit en tegen concurrerende prijzen te leveren.


MISSIE
Op basis van de Scandinavische traditie van design, kwaliteit en functionaliteit vervaardigen en marketen wij producten voor de badkamer.

Door samenvoeging van onze strategische aandachtsgebieden, competenties en waarden kunnen wij onze missie met succes uitvoeren - succes voor onze klanten en voor onszelf.


WAARDEN
Plezier - Respect - Lef

Onze waarden zijn de drijvende kracht achter en de basis van alles wat wij doen: wij gaan op een plezierige manier met collega's, klanten en leveranciers om. Wij respecteren iedereen, onze omgeving en het milieu. Wij hebben het lef om te ontwikkelen en te veranderen en zetten vraagtekens bij 'maar wij doen het zo'.


COMPETENTIES
Zakelijk - Organisatorisch - Menselijk

Het uitgangspunt voor de keuze van onze strategische aandachtsgebieden is onze jarenlange ervaring als ontwikkelaar, producent, leverancier en samenwerkingspartner. Dankzij onze zakelijke, organisatorische en menselijke competenties kunnen wij eerlijk en betrouwbaar handelen, eerlijke materialen gebruiken en eerlijke producten maken.


STRATEGISCHE AANDACHTSGEBIEDEN
Klantrelaties versterken - Marktgeoriënteerde productontwikkeling - Probleemloze toevoerketen

Wij hebben ons toegelegd op: het begrijpen van en voldoen aan de behoeften van de markten en van onze verkopers. Aandacht voor de verkoop van klanten in hun winkel vóór onze eigen verkoop aan hen. Ondersteuning bij en ontwikkeling van de activiteiten van alle verkopers, gemakkelijk zaken doen en proactief meehelpen aan het succes van onze klanten.