Tip een vriend

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Dansani legt zich toe op maatschappelijk verantwoord ondernemen op alle gebieden. Van de keuze van onze grondstoffen en leveranciers tot onze interne processen, de sociale werkomgeving binnen het bedrijf en levering van producten.

Wij hebben een milieubeleid opgesteld, dat wij naleven bij onze inspanningen om de invloed op het milieu en het klimaat te minimaliseren. Vanuit het devies dat alle beetjes helpen, proberen wij bij alles op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier te werk te gaan. Op onze werkplekken wegen de werkomgeving en sociaal welzijn zwaar. Dansani heeft menselijke verschillen en veelzijdigheid hoog in het vaandel.

Een direct resultaat van onze inspanningen om een maatschappelijk verantwoord bedrijf te zijn, is dat onze medewerkers het naar hun zin hebben en er trots op zijn dat ze bij Dansani werken. Dat zorgt voor plezier in het werk en daarmee een hoge productkwaliteit. Een ander bijkomstig gevolg is dat zowel consumenten als verkopers met een gerust hart voor Dansani kunnen kiezen.