Tip een vriend

Welkom

Ons bedrijf is in 1983 opgericht. Vanaf het begin was het ons doel om tot de beste leveranciers ter wereld te horen als het gaat om kwaliteitsmeubels voor de badkamer. Dat betekent dat de ruim 200 medewerkers zeer gespecialiseerde vakmensen zijn, die weten wat nodig is om Deens design van hoge kwaliteit te ontwikkelen, te produceren en te marketen.

Wij zijn een internationaal concern met de hoofdvestiging in Zuid-Denemarken, waar wij over 20.000 m2 aan productiefaciliteiten beschikken. Dansani heeft dochterondernemingen en is in meer dan 20 landen vertegenwoordigd. Elke dag leveren wij tussen de 300 en 400 badkamerinrichtingen aan verkopers en consumenten in heel Europa.

Dansani is een marktgericht, winstgevend bedrijf dat vanaf de start elk jaar groei heeft doorgemaakt. Dat komt vooral door ons bedrijfsconcept en onze manier van denken en handelen. Wij weten dat wijzelf pas succes hebben als tevreden consumenten de winkel verlaten als eigenaar van een nieuwe badkamerinrichting van Dansani.

Daarom is het voor ons belangrijk om waarde te creëren voor onze verkopers en de verkoop in hun winkel te bevorderen. Dat komt hen ten goede en dat is weer prettig voor ons.

Hartelijk welkom in de wereld van Dansani.

Algemeen directeur Carsten Friis