Tip een vriend

Bij ons brengt u de hele werkdag in de badkamer door!

Op basis van de Deense traditie van design, kwaliteit en functionaliteit produceren, marketen en verkopen wij producten voor de badkamer. Het is een erezaak om iedere keer weer producten van hoge kwaliteit te maken.

Zowel bij onze werkzaamheden binnen DANSANI als bij de uitbreiding van DANSANI zijn dezelfde waarden belangrijk. Wij gaan serieus en professioneel te werk en hechten veel belang aan kwaliteit en aan het feit dat iedereen een bijdrage levert.

Om onze ambitieuze doelen te bereiken, werken wij bij Dansani met een aantal kritische succesfactoren. Elke afdeling stelt op basis daarvan concrete meetpunten vast, die ervoor moeten zorgen dat iedereen positief bijdraagt aan de ontwikkeling van DANSANI.

Maar wel graag op een informele manier. Bovendien moet werken bij DANSANI leuk, uitdagend en interessant zijn. DANSANI moet een goede werkplek zijn, beter dan de meeste.

De werkomgeving weegt zwaar
DANSANI biedt een informele, collegiale werkplek met een prettige werkomgeving. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen, zowel vakmatig als persoonlijk. Daarom hechten wij ook veel waarde aan opleiding en goede voorwaarden voor de medewerkers.

Samenwerking tussen de vakgebieden is belangrijk als wij gezamenlijk de gestelde bedrijfsdoelen willen halen.

Als u bij DANSANI aan de slag gaat, krijgt u een introductiesessie aangeboden, zodat u een goede start maakt en DANSANI en uw collega's leert kennen.

Onze hoofdvestiging staat in Haderslev (Denemarken) en wij hebben dochterondernemingen in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Nederland en Engeland. Wij hebben 200 medewerkers in dienst bij wie Deens design en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan.